• Hull 2/11

    Par 5 med dogleg høyre - Vårt signaturhull

  • Hull 2/11

    Par 5 med dogleg høyre - Vårt signaturhull

Hull Gul Rød HCP Par
2/11 444 420/401 3/4 5
Vårt nye "signaturhull"

Vårt nye "signaturhull"
Et utfordrende hull, hvor utslaget vil ha mye å si for scoren din. Sikt på "gamle greenen" og plasser utslaget i fairway i dogleggen

Vårt signaturhull - et nydelig Par 5 med dogleg høyre. Fra tee har du utsikt mot Bjørnefjorden, Tysnes og Folgefonna.

Et utfordrende hull, hvor utslaget vil ha mye å si for scoren din. 

Sikt mot den gamle "tyskerbunkeren" og plasser utslaget i fairway i dogleggen - det gir deg fri sikt mot greenen for andre slaget. 

På utslaget er det et sidevannshinder i spill til venstre i dogleg. Haugen til høyre med uryddig rough og høye trær vil også være i spill dersom du slicer utslaget noe. Det kan bli skjebnesvangert for scoren din. Grunnet sikkerhet skal man ikke spille utslaget for langt høgre over trærene. Her er det nemelig kort vei til tee på hull 1 og chippegreen.

Andreslaget ditt må ta høyde for OB til høyre mot treningsområdet og drivingrange. Fairwaybunkere ca. 150 meter fra greenen på høyre side. Tykk rough til venstre mot fairway på hull 3. Vannhinder i spill til venstre i front av greenen, som er ondulert og faller av mot høyre og mot bakkant. Plasser andre slaget ca. 100 meter fra green, og legg innspillet litt kort og til venstre for midten for å unngå at ballen ruller. NB! Vær obs på tykk rough og sidevannshinder til venstre for/og i bakkant av greenen. Blir innspillet for langt er det også en OB ca. 10-15 meter bak greenen i spill.

Går du av med Par her, kan du være fornøyd.