Bli medlem

Bjørnefjorden Golfklubb ønsker nye medlemmer velkommen!

Klubben har en nydelig 9 hulls golfbane, med utfordringer for golfere med alle ferdighetsnivåer, også åpen for spill i vintersesongen. 6hulls pitch&putt bane, stort treningsfelt med delvis overbygget drivingrange, chippegreen og puttegreener, to avanserte golfsimulatorer 

Klubben ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.

Bjørnefjorden Golfklubb holder golfkurs, tilbyr opplæring med Pro og en innholdsrik Proshop med klær og utstyr. 

De fleste bruker golf til helse og sosial omgang med gode venner. En fin gjeng spillere har imidlertid et høyt ferdighetsnivå, og konkurrerer i sesongen mot spillere både regionalt og nasjonalt. Dette gjelder både juniorer, voksne og seniorer. Bjørnefjorden Golfklubb har til nå fått frem to spillere som har hevdet seg i den øverste Norgeseliten. Solveig Helgesen ble klubbens første Norgesmester i 2010. Og Øystein Engevik har en 2.plass fra NM.

Klubben definerer seg likevel aller mest som en miljø- og breddeklubb, der vi arbeider for å skape gode møteplasser for golfere i alle aldre, og der fremming av en god folkehelse står i fokus.
Klubben har egne grupper for juniorer, damer, herrer og seniorer, som organiserer treningstilbud og tilbyr ukentlige sosiale medlemsturneringer i sommersesongen.

Som for andre idrettslag er dugnad og frivillig innsats er en viktig ressurs medlemmene bidrar med. For de som ikke har anledning å bidra med dugnad, kompenseres dette med gjennom en avgift på kr.700, som faktureres på høsten. 1. års medlemmer og medlemmer som er 75 år og eldre, er fritatt for forventning om dugnadsinnsats.

Kontakt administrasjonen på telefon: 56 30 70 88, eller via e-post til post@bjgk.no, dersom du ønsker mer informasjon om medlemskap.

Velkommen som medlem hos oss!