Juniorgruppen

Bjørnefjorden Golfklubb har et aktivt og godt juniormiljø for barn og ungdom i alderen fra ca. 6 til 19 år. Alle barn og ungdommer er velkomne til oss og vi er klare til å bidra slik at hver og en finner sin plass i gruppen. Vi legger stor vekt på et inkluderende miljø, og drar på flere turer sammen i løpet av året. Vi satser i tillegg på å få fram golftalenter som vil satse regionalt og nasjonalt.

De som deltar på organisert trening deles opp i ulike grupper. Gruppene bestemmes ut fra alder, ferdigheter og om den enkelte ønsker å satse på golfidretten eller mer å ha det som en fritidssyssel.

Juniorgrupper:

EAGLE - rettet mot barn som vil satse på golf og har etablert seg et lavere handikap nivå som de vil utvikle videre.

BIRDIE - rettet mot barn som også vil satse på golf, men er i oppstart fasen av golf og nybegynnere som passe aldersmessig inn i denne gruppen.

KNØTTENE - rettet mot de yngste med lek basert golf trening.

JUNIORGREENFEE PÅ ANDRE BANER:
Bjørnefjorden Goilfklubb har et samarbeid med de fleste andre golfklubbene i regionen, som gjør at en junior som er medlemi Bjørnefjorden Golfklubb kun betaler kr.50,- i greenfee på disse banene. Medlemmer fra de samme klubbene betaler da selvsagt kun kr.50,- i greenfee på vår golfklubb

JUNIOR KOMITEEN

Kontakt personer:

Leder - Vidar Øvreeide                  mobil: 95804345          epost: viov@framo.no

Medlem - John Arntzen                 mobil: 97606861          epost: john.arntzen@km.kongsberg.com

Medlem - Isak Heggland               mobil: 90933472          epost: isak.heggland36@gmail.com

Medlem - Nils Gunnar Holemark   mobil: 94170922          epost: nilsgholemark@gmail.com