Nyheter

Golfjentene

Alt du trenger å vite om arrangementet, påmelding og golfjentene.

Søndag 26 september er det Bjørnefjorden sin tur til å arrangere golfjentene i samarbeid med Golfjentene Bergen.

Hva er golfjentene?
Golfjentene er et jentesatnings prosjekt satt i gang av NGF, for å introdusere flere jenter til golf. Det er et arrangementsbasert breddeprogram for jenter opp til 19 år. Med felles tiltak på tvers av klubbene kan jenter trene og ha det gøy sammen, med golf og andre aktiviteter.
I vår region har det allerede blitt arrangert to golfjente dager, hos Bergen og Herdla. Dette har vært en suksess, med deltagere i ulike aldre. 

Velkommen! 
Klokken 11.00 til 14.00 søndag 26. september skal vi holde et gratis arrangement for alle jenter mellom 5 og 19 år. Etter golfjentenes ånd vil halve arrangementet være instruksjon og lek, og den andre halvdelen være en annen sosial aktivitet. Denne gangen er denne aktiviteten fotballgolf! Vi har flere kompetente instruktører som sørger for at alle får ett opplegg som passer for deres nivå og alder. 

Påmelding
Vi håper det er mange jenter fra Bjørnafjorden og kommunene rundt som kan tenke seg å være med. Ta gjerne med deg en venninnegjeng, det ofte kjekkere å prøve noe nytt ilag med noen man kjenner. For å melde seg på arrangementet kan du trykke her, eller scann Qr-koden.