Grupper

Damegruppen

spiller på onsdager. De starter ca. kl. 17:30 og utover. Det legges stor vekt på sosiale turneringsformer. Leder og kontaktperson i 2019 er Ingebjørg Anna Klepsvik. Er du ny i klubben ynskjer vi å ha deg med. Det gjev god turneringstrening og er ein unik mogeleghet til å tilegne seg regler o.a

Juniorgruppen

Bjørnefjorden Golfklubb har et aktivt og godt juniormiljø for barn og ungdom i alderen fra ca. 6 til 19 år. Alle barn og ungdommer er velkomne til oss og vi er klare til å bidra slik at hver og en finner sin plass i gruppen. Vi legger stor vekt på et inkluderende miljø, og drar på flere turer sammen i løpet av året. Vi satser i tillegg på å få fram golftalenter som vil satse regionalt og nasjonalt.

Grønn Glede Gruppen GGG

I Golf - Grønn Glede tilrettelegges golftilbud for personer som av ulike årsaker har et særskilt behov. Formålet er å gi deltagerne mulighet til å drive aktivitet etter egne forutsetninger og ønsker, samtidig som det sosiale aspektet ivaretas.

Sport Elitegruppe

Bjørnefjorden Golfklubb har en Sport/Elitegruppe som har flere gode spillere som gjør seg bemerket i forskjellige konkurranser både lokalt, i resten av landet og internasjonalt. Øystein Engevik (Nr. 2 NM) og Solveig Helgesen (Norgesmester Damer 2011) er vel de mest kjente spillerne fra Bjørnefjorden Golfklubb.

Seniorgruppen

Vi spiller på mandagene, og vi starter kl. 17.30. Vi legger stor vekt på det sosiale, og vi samles til premieutdeling etter hver turnering. Annen hver mandag trekker vi lag på 3 ellr 4, og lagene spiller så mot hverandre (Trxas Scrable). Damer og herrer spiller sammen. De andre mandagene spiller vi Stableford og Slaggolf. Leder og kontaktperson er Harald Strøm tlf. 906 32 507 eller e-post harald.strm@bkkfiber.no

Herregruppen

spiller "nesten hver" torsdag i sesongen. Alle turneringer legges ut i golfbox, følg med der for konkurranseformer og starttider. Vi spiller alltid med 100% tellende HCP, og forskjellige konkurranseformer, slik at alle herrer som deltar kan hevde seg, uavhengig av HCP.

Kontakt

Bjørnefjorden Golfklubb
Hatvikvegen 20
Postboks 121, 5202 Os

Telefon: 56 30 70 88

Epost: post@bjgk.no
Org.nr.: 977 254 906