Nyheter

Golf for Ukraina

Utsatt til etter sommeren

Etter å ha kikket på værvarselet for helgen har komiteen besluttet å flytte turneringen til en dato etter sommerferien. Familiedag i kuling og regn er sjeldent morsomt.

Nå kan du være med og spille golf og samtidig gjøre en innsats for lokalmiljøet. Vi i Bjørnefjorden Golfklubb inviterer til en morsom, familievennlig golfturnering

etter sommerferien hvor alle inntektene går til å hjelpe nyankomne barn og unge i kommunen vår. 

Vi kommer nærmere tilbake med ny dato! 

Turneringen blir en uformell singel, slaggolf turnering hvor det blir muligheter til å delta i konkurranser underveis samt kjøpe seg litt hjelp underveis. Vi vet hvor viktig idretten er som brobygger mellom mennesker. Idretten skaper vennskap, identitet og samhold. Derfor ønsker vi å tilby barn og unge som har måttet flykte fra venner og familie i hjemlandet muligheten til å forme nye vennskap og bygge ny identitet gjennom idretten her i Bjørnafjorden.

Som nevnt kan du kjøpe deg hjelp underveis. Komplett prisliste kommer på selve turneringsdagen, men vi kan røpe noen av «hjelpemidlene» her. Sliter du med driven? Ikke noe problem! På hull 2 står en av klubbens beste drivere for å slå ballen din ned på fairwayen for deg. Hvis du vil prøve selv, men opplever at ballen på mystisk vis finner veien alle andre steder enn der du vil så kan du alltids kjøpe deg en mulligan ved å vipse til arrangementet. Husk bare å vise kvitteringen til de andre du spiller med så de ikke tror at du jukser! På hull 4 blir det hole-in-one konkurranse hvor du også kan kjøpe deg flere forsøk. Det blir selvsagt longest drive på hull 8, men her må du klare deg uten hjelp. Kanskje det er her de fleste vil kjøpe seg en mulligan? Og ja, for hver par blir det 10 kroner og hver birde blir det 20 kroner, men det regner vi sammen for deg når du leverer scorekortet. Se ikke bort ifra at det dukker opp mer moro underveis.

I tillegg blir det aktiviteter for alle på pitch&putt banen vår for hele familien. Proshopen stiller med premier og du melder deg på i GolfBox som vanlig. (Klikk på lenken for å gå direkte til arrangementet). Denne dagen er den perfekte dagen å ta med gode venner, familien eller kollegaen for en morsom runde golf mens dere samtidig bidrar til en god start til barn og unge som kommer til kommunen vår. Hvis du eller ditt firma vil kjøpe en egen flight så er det bare å sende en e-post til bjarte@bjgk.no. Hvis du ikke har mulighet til å være med på selve turneringen er du selvsagt velkommen til å vippse et valgfritt beløp til #753396.