Samarbeidspartnere

Vårt tilbud til bedriftene er variert og av ulik kostnad, slik at alle har muligheten til å finne en løsning som passer både behov og budsjett.


Hvorfor samarbeide med oss?


Vi skaper gode relasjoner og holdninger
·Alle ønskes velkommen til et inkluderende og sosialt miljø
·Nybegynnere får god opplæring gjennom våre VTG-kurs. (Veien Til Golf)
·Felles opplevelse av gleden ved det å spille golf i kombinasjon med naturopplevelse og sosialt samhold.

Helsegevinst for de ansatte og bedriften
·En runde golf gir fysisk aktivitet som overskrider Folkehelseinstituttets anbefalinger, og gir derved god helsegevinst for den enkelte og for bedriften.
·Banen vår er en forholdsvis kort 9-hulls bane, men er variert og kupert og passer derfor til alle nivåer av fysisk form.
·Golfere lever i snitt 5 år lengre enn «ikke golfere» - Noe å tenke på?

Støtter klubbens arbeide med knøtte- og juniorarbeidet
·Klubben har en aktiv knøtte- og juniorgruppe og har med små resurser fått frem noen av Vestlandets beste juniorgolfere.
·Vi arrangerer en populær golfskole for barn i alderen 6 til 14 år hver sommer.

God profilering av bedriften
·Bedriften får profilert seg ovenfor våre medlemmer og alle våre gjestespillere som besøker golfklubben.
·Vi har flere markedsføringsmuligheter på banen, hjemmeside og trykksaker, alt etter ønske og budsjett.
·Vi tilbyr spilleretter som kan brukes av ansatte og samarbeidspartnere.
·Som en introduksjon til golf tilbyr vi aktiviteter som «Gøy med Golf», der man får prøve seg på treningsområdet sammen med instruktører, med innlagte konkurranser.

Hullsponsor

 • ByBo
  Tekst kommer

 • Privatmegleren
  Tekst kommer

 • KEMAX Økonomi
  Tekst kommer

 • NSN
  NSN har levert nettsider, nettbutikker, domene/e-post og andre webtjenester til bedrifter siden 1999. Vi er levende opptatt av teknologi, strategi og markedsføring. Grunnet våre gode rutiner, systemer og ansatte kan NSN levere flotte og moderne webprosjekter til svært konkurransedyktige priser.

 • Flex bygg
  Flex Bygg er en Byggmester bedrift etablert i 2003. Vi holder til på Minde i egne lokaler, og vårt segment er næring, men har egen service avdeling. Service og dokumentert faglig utførelse fra 45 ansatte, herav 4 lærlinger, er nøkkelord i flex bygg. Vi har valgt Golf på BJGK som bedrifts idrett og kan pt stille med 12 stk mer eller mindre habile golfspillere.

 • Bolaks
  AS Bolaks ble etablert i 1975, bedriften holder til i Fusa og Os og har ca 60 ansatte. Vi har 10 konsesjoner for matfisk og 2 konsesjoner for stamfisk. I Lygrepollen har vi egen stamfisk avdeling der vi produserer mange millioner rognkorn hvert år. Vi er stolt leverandør til Salma og er opptatt av fiskehelse og fiskevelferd i vår produksjon.

 • DNB
  DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder. Internasjonalt har vi en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og sjømat

 • H-Vinduet Magnor
  H-vinduet Magnor AS har fabrikk og avdeling for produksjonsutvikling i bygden Magnor, nær svenskegrensen 3 mil sør for Kongsvinger. Administrasjon og salgsavdeling ligger i bydelen Fana i Bergen.

 • Dørmænen & Eide
  Dørmænen & Eide AS ble etablert i 1986. Selskapet er en byggmesterbedrift som driver med utbygging i privat og offentlig regi, alt fra eneboliger, leiligheter og fritidsboliger til næringsbygg og offentlige bygg. Selskapet drives av Roald Dørmænen.

 • Bohus
  Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede med en omsetning på over 3 milliarder kroner. Kjeden består av 63 møbelvarehus, og har en markedsandel på over 20%. Vi er spredd over hele landet fra Kirkenes i nord til Lyngdal i sør.

 • Bjørnefjorden Gjestetun
  Ønsker du en avslappende og uformell atmosfære rundt kurs & konferanser er Bjørnefjorden Gjestetun et godt og solid valg. Vi tilbyr effektive arbeidsforhold og skreddersyr kurs eller konferanser etter dine ønsker.

 • Erstad & Lekven
  Erstad & Lekven Bergen AS har 21 ansatte. Vårt kontor er på Paradis, sentralt på aksen mellom Flesland og Bergen sentrum. Vår målsetning er å skape verdier for våre kunder for derigjennom å legge grunnlag for egen verdiskapning, vekst og trivsel.

 • King Oscar
  Tekst kommer

 • Vestbo
  Vestbo BBL er et av Vestlandets største boligbyggelag med ca 27.000 medlemmer og i overkant av 15.000 boliger under forvaltning - fordelt på 390 boligselskaper. Vi har mange års erfaring med å tilby kvalitet i alle ledd til våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere. Vestbo har hovedkontor i Bergen sentrum i tillegg til avdelingskontor på Stord. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og eiendomsmegling.

Diverse sponsorer

Kontakt

Bjørnefjorden Golfklubb
Hatvikvegen 20
Postboks 121, 5202 Os

Telefon: 56 30 70 88

Epost: post@bjgk.no
Org.nr.: 977 254 906