Nyheter

Hva er en Flightscope?

FLIGHTSCOPE er et unikt treningsverktøy for golfere av alle ferdighetsnivåer, og den kan benyttes både utendørs som innendørs. 

Flightscope består av en "tracking radar" som leser slaget ditt; køllehastighet, balltreff, ballbane, lengde m.m. I tillegg er det et dataprogram (eller applikasjon) som leser inn dataene fra radaren, og gir deg veldig mye informasjon om slaget ditt.

Flightscope applikasjonen lar deg forbedre spillet ditt på flere måter;

  • Den hjelper deg til å måle nøyaktige avstander til hver kølle du har i bagen.
  • Den identifiserer problemområder i spillet ditt. Misser du greener og fairways? Bruk informasjonen om ballbaner for å hindre spredning i slagene dine.
  • Den viser din svingbane, angrepsvinkel, svinghastighet og balltreff mm.
  • Flightscope gir deg all informasjon som du trenger for å bygge en repeterbar golfsving som du kan stole på. Den leverer visuell tilbakemelding som angår kølle- og ballbane, der du lett kan identifisere og luke bort feil i svingen din.
  • Flightscope gir eksakt tilbakemelding ved kølletilpassing. Dette er viktig informasjon for at du som golfer har køller som er tilpasset nettopp din sving og svinghastighet. Dette gjør at Klubben bedre kan hjelpe deg med å tilpasse køller om du ønsker det.
    Informasjonen består bl.a. a nøyaktig kølle- og ballhastighet, balltreff, køllevinkler, lengder og spinnhastighet på ballen
  • Gir tilbakemelding på køllens svingprofil - før, gjennom og etter slaget.
  • Brukes av topptrenere, instruktører og kølletilpassere over hele verden.
  • Gir Bjørnefjorden GK et veldig godt treningsverktøy og en rekrutteringsfordel.

For de som ser på golfsendinger på TV, så er det et slikt instrument som blir benyttet til å vise ballbaner under sending.

Jeg håper denne informasjonen gir alle en forståelse for hva en Flightscope er - og hva klubbens medlemmer kan benytte dette til.

Kontakt gjerne vår PGA-Pro Anders Engelsen, eller undertegnede for ytterligere informasjon.

Her er en link til en video på YouTube => KLIKK HER!

Med vennlig hilsen

Rolf Olsen, mobil: 900 67 427Kontakt

Bjørnefjorden Golfklubb
Hatvikvegen 20
Postboks 121, 5202 Os

Telefon: 56 30 70 88

Epost: post@bjgk.no
Org.nr.: 977 254 906

Navigasjon