Bjørnefjorden Golfklubb er åpen for medlemskap.

Klubben har nydelig golfbane, stort treningsfelt, to avanserte golfsimulatorer og er åpent også i vintersesongen. Vi har vokst til ca 600 medlemmer ved siste gjennomgang av medlemsregisteret ved slutten av sesongen 2012.

Klubben har åpent for nye medlemmer, så vær velkommen til oss, se prislisten i menyen til høyre.

Klubben har golfkurs, instruktør, proshop med utstyr og et stort treningsområde som vil bidra til at du skal kunne bli en dyktig golfspiller hos oss.

De fleste bruker golfen til helse og sosial omgang med gode venner. Mange har imidlertid blitt dyktige. Vi har den beste elitegruppen i Hordaland og klubben har fått frem to spillere på Norges landslag.

Solveig Helgesen ble klubbens første Norgesmester i 2010.

Ta kontakt med kontoret på tlf 56 30 70 88 eller mail post@bjgk.no dersom du ønsker mer informasjon om medlemskap.

Velkommen som medlem hos oss!

Innmeldingsskjema:

Valg av medlemsskap:
Kryss av for det valget som gjelder deg.
Er du usikker så ta gjerne kontakt.

Bjørnefjorden Golfklubb
Hatvikvegen 20